Vælg en side

Vagter - Security

Hos Team Security udfører alle opgaver professionelt,
i samarbejde med dig som kunde.
Vagter og dørmanden er den første til at byde gæsten velkommen og er den sidste til at ønske gæsten på gensyn.
Vi tager os god tid til en ordentlig velkomst og afsked og sætter en ære i, at gæsterne eller kunderne skal føle sig godt tilpas.

Kontakt os i dag

Ring: 61 68 50 35
Email: info@teamsecurity.dk

Servicevagt fra Team security

Servicevagt til alle slags virksomheder.

En uniformeret servicevagt fra Team Security øger både sikkerhed og tryghed, og begrænser forstyrrende elementer som tyveri og hærværk i butikker og centre. Herudover har en servicevagt en informerende funktion, der han/hun kan vejlede kunder og straks tilkalde personalet, hvis der er behov for assistance.

Runderings & Alarmvagt fra Team Security

Runderingsvagten fører professionelt tilsyn med din virksomhed.
En runderingsvagt fra Team Security fører periodevis tilsyn med jeres ejendom, virksomhed eller område.
Vi efterser tilsynsstedet efter nærmere aftale med jer, således at det er jeres ønsker og krav til sikring, der opfyldes. Vi aftaler også, hvor ofte og hvor længe vi skal føre tilsyn samt tilsynets omfang.

Byggeplads vagt fra Team Security

En byggeplads vagt fra Team Security er den moderne udgave af en portvagt.
Når du bestiller en fast byggeplads vagt fra Team Security får du en veluddannet og professionel vagt der kender arbejdet og den flydende struktur der er på alle byggepladser i dag.
Tidligere var en byggeplads en lukket plads med hegn og ingen at tage hensyn til udover virksomhedernes medarbejdere.

Butiks- & centervagt fra Team Security

En butiksvagt skaber tryghed og sikkerhed hos kunder og medarbejdere.
Den daglige tilstedeværelse og vagtens kendskab til butikstyves adfærd, er i sig selv nok til at reducere uro, svind og tyveri ganske betragteligt.
En Team Security vagt er også en service for dine kunder. Vores vagter holder gerne døren for kunderne og hjælper handicappede ind og ud af butikken. Naturligvis hjælper vagten også gerne turister og handlende med at finde vej i lokalmiljøet.

Fast vagt fra Team security

Fastvagt = Service, Sikkerhed & Tryghed.
En fast vagt kan gøre sig nyttig i mange forskellige anledninger, hvor der vil være behov for at holde vagt i en virksomhed eller byggeplads uden for normal åbningstid.
Team Security giver dig mulighed for at få besøg af en Fastvagt, så du ikke selv skal bruge tid på at patruljere i din virksomhed eller bolig.
Team Security har flere gange erfaret, hvordan en fast vagt kan sikre tryghed i virksomheder.

Hundevagt fra Team Security

Rottweileren er uden tvivl vagtens makker.
Sådan et makkerpar, er ikke nemme at komme uden om, og de 2 er et helt klart stærkt makkerpar.
Det er ikke alene vores, men også andres erfaring, at en uddannet vagthund uden problemer, og nemt, gør det ud for mindst 10 vagter – og i visse tilfælde, mere end det. En veluddannet, godkendt vagthund sammen med hundens erfarne fører, ja så bliver det næppe meget bedre, rent bevogtnings mæssigt (rent præventivt udført).

Personbeskyttelse fra Team Security

Personbeskyttelse er ofte en sikkerhedsløsning for berømtheder, royale, politikere, diplomater eller andre personer, der lever deres liv som offentlige personer og naturligt er genstand for mediernes bevågenhed.
Vi yder dog også ofte personbeskyttelse til udsatte private personer – fx som værn mod stalking eller chikanering.

Psykiatri vagt fra Team security

Vold behøver ikke være en del af psykiatrien.

Undersøgelser og empirisk viden peger på, at tilstedeværelsen af ikke uniformerede vagter lægger en dæmper på udadreagerende og plejekrævende patienter i psykiatrien.

Team Security’s vagtpersonale er udrustet til enhver opgave.

fastvagt plejehjem fra Team Security

Vold behøver ikke være en del af plejehjem.

Undersøgelser og empirisk viden peger på, at tilstedeværelsen af ikke uniformerede vagter lægger en dæmper på udadreagerende og plejekrævende beboer på plejehjemmet.

Team Security vagtpersonale er udrustede til enhver opgave.

Event vagt fra Team security

Event sikkerhed fra Team Security er en god løsning for dig, der har brug for hjælp med sikkerheden til et arrangement. Skal du afholde en konference, koncert, fest, festival osv., sørger Team Security´s vagter for adgangskontrol, visitering af gæster, crowd control og generelle sikkerhedsopgaver.
På denne måde kan du være sikker på, at dit arrangement forløber sikkerhedsmæssigt og forsvarligt, sådan så at dine gæster kan se, at der er styr på sikkerheden.

brandvagt fra Team security

Vi tilbyder professionelle brandvagter til alle former for varmt arbejde. Ved udførelse af visse typer arbejde kræves det at man har en brandvagt tilgængelig. Brandvagten skal bidrage til at de nødvendige sikkerhedsbarrierer etableres og opretholdes, og at man har et “lokalt” beredskab hvis noget uforudset skulle ske.
Vi leverer kompetente veluddannede medarbejdere indenfor fagområderne.

Bryllups vagt fra Team security

Vennerne, som er i en løftet stemning, kan ved ubetænksomhed, ødelægge meget mere for brudeparret, end sjovt er. Det er ikke alle der bryder sig om et hus oversmurt med flødeskum, og omviklet med avispapir. Det svært at forebygge, specielt fordi det gøres i bedste mening.

Med en bryllupsvagt fra Team Security, kan du være tryg og nyde den store dag og bryllupsrejsen i ro og mag.

Hos Team Security udfører vi alle opgaver professionelt.

Hos os er kunden i fokus, og vi er altid i dialog med kunden, for at kunne give den bedst mulige service til de behov der er.
Vi står også klar med råd og vejledning til de opgaver og udfordringer der måtte være.

Vi går højt op i at sørge for at din fest/dit arrangement forløber roligt og at alle får en super god oplevelse og en god behandling.

Vi løser alle sikkerhedsopgaver

Vagter og dørmanden er den første til at byde gæsten velkommen og er den sidste til at ønske gæsten på gensyn.
Vi tager os god tid til en ordentlig velkomst og afsked og sætter en ære i, at gæsterne eller kunderne skal føle sig godt tilpas.
Vi respekterer og behandler gæsterne eller kunderne ordentligt i alle situationer, også i tilfælde af, at de har været indblandet i en konflikt.
Vagterne er en del af kundens image og derfor møder gæsterne og andre alm. borgere altid en smilende, nobelt påklædte, og velsoigneret vagt/dørmand.

Kompetencer og uddannelser spænder bredt og er med til at sikre et højt niveau af de opgaver vi udfører, og giver os mulighed for at tilpasse opgaverne til kundens ønsker og krav.

Alle vores ansatte er godkendte af Rigspolitiet.

Kontakt os i dag

Ring: 61 68 50 35
Email: info@teamsecurity.dk