Vælg en side

Dørmænd - Kontrollør

Team Security leverer med sikkerhed tryghed i nattelivet.
Alle vores dørmænd, har gennemført uddannelsen enten indenfor dørmand / vagt eller sikkerhed, og er godkendte iht. lovgivningen på området. Alle vores vagter er forsikrede ved skade eller skadesforvoldelse i henhold til lovgivningen.
Vi hos Team Security har valgt at sige FARVEL til den mere kendte grove bodybuilder udsmider og udskiftet ham/hende med en imødekommende, super intelligent og frisk person til netop jeres sted.

Kontakt os i dag

Ring: 61 68 50 35
Email: info@teamsecurity.dk

DØRMÆND FRA TEAM SECURITY

Team Security leverer med sikkerhed tryghed i nattelivet.
Team Security kan levere dørmænd hver weekend.
Derudover leverer vi dørmænd til en lang række diskoteker, bar, privatfester, halbal, bryllupper, uddannelsesinstitutioner og en masse events.
Alle vores dørmænd, har gennemført uddannelsen enten indenfor dørmand / vagt eller sikkerhed, og er godkendte iht. lovgivningen på området.
Alle vores vagter er forsikrede ved skade eller skadesforvoldelse i henhold til lovgivningen.

Hundekontrollør fra Team Security

Rottweileren er uden tvivl vagtens makker.
Sådan et makkerpar, er ikke nemme at komme uden om, og de 2 er et helt klart stærkt makkerpar.
Det er ikke alene vores, men også andres erfaring, at en uddannet vagthund uden problemer, og nemt, gør det ud for mindst 10 vagter – og i visse tilfælde,
mere end det.
En veluddannet, godkendt vagthund sammen med hundens erfarne fører, ja så bliver det næppe meget bedre, rent bevogtnings mæssigt (rent præventivt udført)

DBU Kontrollør fra Team Security

Team Security tilbyder også DBU kontrollør.
Kontrollør fra Team Security er en rigtig god løsning for dig, der har brug for hjælp med sikkerheden til et arrangement.
Om du skal afholde fodbold, håndbold, osv.
Team Security’s vagter sørger for adgangskontrol, visitering af gæster, crowd control og generelle sikkerhedsopgaver. På denne måde kan du være sikker på, at dit arrangement forløber sikkerhedsmæssigt forsvarligt, og at dine gæster kan se, at der er styr på sikkerheden.

Hos Team Security udfører vi alle opgaver professionelt.

Hos os er kunden i fokus, og vi er altid i dialog med kunden, for at kunne give den bedst mulige service til de behov der er.
Vi står også klar med råd og vejledning til de opgaver og udfordringer der måtte være.

Vi går højt op i at sørge for at din fest/dit arrangement forløber roligt og at alle får en super god oplevelse og en god behandling.

Vi løser alle sikkerhedsopgaver

Vagter og dørmanden er den første til at byde gæsten velkommen og er den sidste til at ønske gæsten på gensyn.
Vi tager os god tid til en ordentlig velkomst og afsked og sætter en ære i, at gæsterne eller kunderne skal føle sig godt tilpas.
Vi respekterer og behandler gæsterne eller kunderne ordentligt i alle situationer, også i tilfælde af, at de har været indblandet i en konflikt.
Vagterne er en del af kundens image og derfor møder gæsterne og andre alm. borgere altid en smilende, nobelt påklædte, og velsoigneret vagt/dørmand.

Kompetencer og uddannelser spænder bredt og er med til at sikre et højt niveau af de opgaver vi udfører, og giver os mulighed for at tilpasse opgaverne til kundens ønsker og krav.

Alle vores ansatte er godkendte af Rigspolitiet.

Kontakt os i dag

Ring: 61 68 50 35
Email: info@teamsecurity.dk