Vælg en side

Dørmænd

Team Security leverer med sikkerhed tryghed i nattelivet.
Alle vores dørmænd, har gennemført uddannelsen enten indenfor dørmand / vagt eller sikkerhed, og er godkendte iht. lovgivningen på området. Alle vores vagter er forsikrede ved skade eller skadesforvoldelse i henhold til lovgivningen.
Vi hos Team Security har valgt at sige FARVEL til den mere kendte grove bodybuilder udsmider og udskiftet ham/hende med en imødekommende, super intelligent og frisk person til netop jeres sted.

Kontakt os i dag

Ring: 61 68 50 35
Email: info@teamsecurity.dk

DØRMÆND FRA TEAM SECURITY

Team Security leverer med sikkerhed tryghed i nattelivet.

Team Security kan levere dørmænd hver weekend.
Derudover leverer vi dørmænd til en lang række diskoteker, bar, privatfester, halbal, bryllupper, uddannelsesinstitutioner og en masse events.

Vi går op i vores kunders sikkerheds-/servicebehov, samt at kunne levere tryghedsskabende foranstaltninger til nattelivet, eventmiljøet og til de private arrangementer.

Sådan skaber vi trygge rammer for vores kunder.

Alle vores dørmænd, har gennemført uddannelsen enten indenfor dørmand / vagt eller sikkerhed,
og er godkendte iht. lovgivningen på området. Alle vores vagter er forsikrede ved skade eller skadesforvoldelse i henhold til lovgivningen.
Vi hos Team Security har valgt at sige FARVEL til den mere kendte grove bodybuilder udsmider og
udskiftet ham/hende med en imødekommende, super intelligent og frisk person til netop jeres sted.

Tryghed handler om at kunne samarbejde rigtig godt med stedet, og vi tager altid en direkte dialog med kunden og sørger for at vi i sidste ende, leverer en høj sikkerhed og god service fra vores side.

Vi har en døgnåben service telefon direkte til ledelsen for vi tror på at dialog er vejen til fælles succes.
Alle opgaver udføres af uniformerede vagter/dørmænd.

Team Security har stor erfaring fra store diskoteker, til små barer og natklubber.
Vi har et godt samarbejde med Syd og Sønderjyllands Politi & Specialpatruljen.
Vi forstår Jeres behov for dørmanden, som et imødekommende serviceorgan for gæsterne og som kun er autoritær når det er nødvendigt.
Vores folk er alt andet, end den stereotype hårdkogte dørmand for vi ved, at I ønsker dørmænd, der behandler gæsterne med respekt og høflighed. De er ansigt udadtil og Jeres gæster vil møde håndplukkede folk, der gør en forskel og brænder for deres job.

Team Securitys ledelse besøger ligeledes jævnligt kunderne, for altid at have en rigtig god dialog med stedet. De er yderst serviceorienterede og imødekommende, og de uddannes løbende indenfor service.

Hos Team Security udfører vi alle opgaver professionelt.

Hos os er kunden i fokus, og vi er altid i dialog med kunden, for at kunne give den bedst mulige service til de behov der er.
Vi står også klar med råd og vejledning til de opgaver og udfordringer der måtte være.

Vi går højt op i at sørge for at din fest/dit arrangement forløber roligt og at alle får en super god oplevelse og en god behandling.

Vi løser alle sikkerhedsopgaver

Vagter og dørmanden er den første til at byde gæsten velkommen og er den sidste til at ønske gæsten på gensyn.
Vi tager os god tid til en ordentlig velkomst og afsked og sætter en ære i, at gæsterne eller kunderne skal føle sig godt tilpas.
Vi respekterer og behandler gæsterne eller kunderne ordentligt i alle situationer, også i tilfælde af, at de har været indblandet i en konflikt.
Vagterne er en del af kundens image og derfor møder gæsterne og andre alm. borgere altid en smilende, nobelt påklædte, og velsoigneret vagt/dørmand.

Kompetencer og uddannelser spænder bredt og er med til at sikre et højt niveau af de opgaver vi udfører, og giver os mulighed for at tilpasse opgaverne til kundens ønsker og krav.

Alle vores ansatte er godkendte af Rigspolitiet.

Kontakt os i dag

Ring: 61 68 50 35
Email: info@teamsecurity.dk